Bloemist MetBloemen.nl bezorgd bloemen in Benthuizen, Gelderswoude en omgeving.

In onze webshop bestel je makkelijk een boeket naar keuze die door onze eigen mensen vervolgens voordelig en snel bij je worden bezorgd.

Bestel je voor 13:00 uur? Dan staat onze bezorger dezelfde dag* nog bij je op de stoep ongeacht of je nu bloemen wilt laten bezorgen op de Bent, Dorpsstraat of bij die aardige werknemer bij Plus Verheul, Hijdra of bij een zakenrelatie bij één van de bedrijven op het Industrieterrein in Benthuizen.

Dat is nog eens gemakkelijk! Bekijk onze boeketten collectie en laat je verrassen!

*uitgezonderd zondag en maandag

Bestel uw bloemen gemakkelijk en snel online


VANDAAG BLOEMEN LATEN BEZORGEN BENTHUIZEN

Bloemen laten bezorgen. De bloemist voor Benthuizen is gevestigd in Zoeterwoude in de buurt van Benthuizen. Bloemist MetBloemen is de dichts bij zijnde Bloemist in de omgeving van Benthuizen.

De boeketten met bloemen worden door MetBloemen, Bloemist voor Benthuizen, met zorg samengesteld, verpakt en voorzien van jouw persoonlijke boodschap. Als Vak bloemist zorgen wij er persoonlijk voor dat uw boeket in Benthuizen wordt bezorgd.


HOE BESTEL IK BLOEMEN VOOR BENTHUIZEN?

1. SELECTEER EEN BOEKET

2. Controleer het winkelmandje.

3. Vul alle adresgegevens in.

4. Betaal via beveiligde Mollie betaalomgeving


Bedrijven in Benthuizen

Restaurant Roest

Midden in de natuur kunt u bij Restaurant Roest terecht voor lunch, borrel of diner. De rust en de ruimte maken Roest ook de ideale uitvalsbasis voor een evenement of vergadering.

Van Waay Interieurs

Van Waay Interieurs  design woonwinkel in ’t Groene Hart voor ongewoon interieur design.